Kako kupiti?
Kupovina na kioscima

DRUGU KNJIGU Žarka Lauševića možete da kupite na svim kioscima Moj kiosk - štampa i Futura plus kao i na kioscima na celokupnoj teritoriji Srbije, supermarketima: Tempo, Maxi, Idea.
Na prodajnim mestima DIS-a, Bus-a, Večernjih novosti, knjižare Delfi, Vulkan, Službenog Glasnika itd.
Isto tako knjigu možete kupiti u Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Uskoro će biti u prodaji u Hrvatskoj, BIH, Beču, Frankfurtu.

Kupovina preko interneta
Uslovi kupovine

- Zaštita privatnosti

Vaši lični podaci će biti upotrebljeni isključivo za ispunjenje vaše narudžbine. Te podatke nećemo nikada prosleđivati niti prodavati bilo kome.

- Reklamacije i povraćaj novca

Reklamacije uvažavamo samo u sledećim okolnostima:

- ako je knjiga prispela kupcu sadržajno defektna (nedostaju stranice, stranice van redosleda, tekst nečitljiv, i sl.);
- ako je knjiga prispela kupcu u oštećenom stanju našom krivicom.

U oba slučaja, neophodno je poslati reklamaciju elektronskom poštom na adresu service@hipatia.rs u roku od 7 dana po prijemu knjige i priložiti fotografije defekta ili oštećenja.

Ukoliko je reklamacija opravdana, a kupac i prodavac se ne dogovore drugačije, kupac može da vrati knjigu i dobije povraćaj novca.

1) Kupci iz Srbije

Kupci iz Srbije knjigu mogu da poruče na našem sajtu, isključivo uz isporuku servisom Post Express Pošte Srbije i plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja). Prvi korak je popunjavanje porudžbenice na ovoj stranici našeg sajta. Kada budemo registrovali Vašu porudžbinu, poslaćemo je u najkraćem roku na adresu koju ste upisali u formular prilikom naručivanja.

2) Kupci van Srbije

Kupci iz Srbije knjigu mogu da poruče preko našeg sajta, uz isporuku servisom Registered Air Mail Pošte Srbije i plaćanje karticom.